Mobiele Lokatie Op Maat

'Koken op maat' met privé kok Debbie Gieling bij u thuis

Ook wel eens het gevoel gehad, na een dinertje bij u thuis, dat u te weinig tijd heeft gehad om met uw gasten bij te praten? Steeds maar weer de keuken in voor de volgende gang, in de gaten houden dat iedereen een vol glas heeft en dat zij het naar de zin hebben en dan is de avond zo voorbij!

Dit is mij meer dan eens overkomen! Het leek mij dan ook heerlijk om iemand in huis te hebben die deze zorgen van mij kon overnemen en ik zelf van het diner en mijn gasten kan genieten.

Het genieten van het koken voor anderen en deze ervaring zijn voor mij de inspiratie geweest om “Koken op maat” op te richten.

Ik ben een ervaren hobbykok! Heb vele kookworkshops gedaan, heb vaak gasten aan tafel en ben altijd weer op zoek naar nieuwe culinaire uitdagingen. Mijn keuken is internationaal.

 

Hoe werkt het?

U laat zich gewoon verwennen. Een gastronomisch diner bij u thuis met alle aandacht voor uw gasten. Geen inkopen hoeven te doen en na afloop een schone keuken. Koken op maat verzorgt privé diners voor 2 tot 12 personen. In overleg wordt gekozen voor een 3-, 4- of 5-gangen diner waarbij een bijpassend wijnarrangement ook tot de mogelijkheden behoord.

Tarieven

3- gangendiner € 22,50 pp - 4 gangendiner € 32,50 pp - 5 gangendiner € 39,50 pp

wijnarrangement € 15,- per geopende fles

genoemde tarieven zijn exlusief tijdsinspanning voor- en tijdens het diner, inkoop, voorbereiding etc waarvoor ik een vast bedrag van € 150,- reken en ex btw.

Wilt u een privé diner boeken dan kom ik eerst bij u langs om uw culinaire wensen te bespreken. U kunt dan ook aangeven of u gebruik maakt van uw eigen serviesgoed of dat wij dat voor u kunnen verzorgen.

Op de dag van het diner kom ik bij u thuis om de voorbereidingen te treffen.

Ik werk met dagverse kwalitietsproducten.

 

Nieuwsgierig geworden?? Neem rustig vrijblijvend contact met mij op, mobiel 06-13802334 of vul onderstaand contactformulier in!

Bon Appetit

Voor de specifieke Nederlandse klanten is er ook info te vinden opw: http://www.gieling.amsterdam

© foto's Kees Hageman

 

 

Bon appetit!


  

 

CLICK & DOWNLOAD HERE THE UK FLYER